Är det vår nu?

Hejsan.

Är det så att våren faktiskt är här nu? Solen har visat sig flera dagar i rad, trots att det har varit lite kalla vindar. Men det är skönt ändå tycker jag. Charles och jag har tagit ett gäng promenader och njutit till fullo.

Det har hunnits med en hel del sedan jag skrev sist. Vi har bland annat grillat ett par gånger

Jag har jobbat något pass här och där.. Inte så mkt jag önskat dock. Har varit svårt att fixa barnvakt då min mamma varit sjuk och Micke inte kunnat komma hem i tid och sådana saker. Nu är iallafall mamma frisk så jag hoppas på lite fler arbetspass innan månadsskiftet. 😊

Igår så var jag och challe iväg med min mamma en sväng, riktigt skönt att komma hemifrån en stund. Hämtade lite paket och handlade. Väntar på lite mer paket också. Det jag hämtade igår var solbrillor, solskydd och en haklapp med armar till grabben, kan visa bilder i ett separat inlägg.

Idag så ska vi nog gå ut och gå lite promenader och leka och busa hemma. Blir nog hur bra som helst.

Hur mår ni och vad ska ni hitta på idag?

9 reaktioner till “Är det vår nu?”

  1. Ja det känns verkligen som vår nu, önskar de kunde blåsa lite mindre bara. Men härligt att kunna promenera mer. Grillat är ju så gott!
    Men tråkigt med barnvakt men hoppas det reder sig nu så du kan jobba lite mer.

  2. Inte förvånad över att ni grillar, det är ju något ni älskar 🙂
    Så härlig overall han har på sig, färgglad och gillar mönstret. Ja, våren har vart här ett tag nu, så himla härligt. På min morgonpromenad var det 10 grader, sååå nice.

  3. Det är ju så roligt att på och vänta på paket.. Även fast man vet vad man väntar på🤗 idag blir det innedag så som dom 3 senaste dagarna. Om korna i hagen välter så ska nog jag hålla mig inne

  4. Här hemma har det också blivit många drömmiga promenader med vagnen. De öppna fälten runt om där vi bor bidrar dock till otrolig storm ibland och då är det motigt att trava på. Men så länge solen är framme känns det som en värdslig grej. Stor kram till er och fint att se er igen!

Kommentera