Saker att se fram emot

Det slog mig  att jag faktiskt har en del saker att se fram emot både denna månad och några framöver.  Jag har gått runt och varit lite små nere över att det inte händer något spännande eller roligt i livet just nu. Men det har jag gjort helt i onödan för snart händer der lite roliga saker trots allt.

April
Den 14e så har min syster serie premiär i fotbollen och det är extra roligt då de tagit sig upp i div 1 igen. Så det blir nog en hel del matcher att infinna sig på och stötta.

Maj.
Min bästa vän Maria fyller år den 15e maj. Jag vet inte om det ska firas med pompa och ståt, men en sak är säker. Jag ska fira henne ordentligt.

24-25maj så åker jag, micke och några vänner på kryssning. Självklart är det en tema kryssning, close up båten för att vara exakt. Vi ska se en massa härliga punk band och festa loss i 24 timmar. Undra om jag pallar trycket😉

Juni

 10e så firar Micke och jag två år som förlovade. Hur vi ska fira vet jag inte. Vi kanske går på en bio eller bara är hemma? Det får tiden utvisa

Juli

4e
Micke fyller 32 den Ser fram emot att se han åldras 😉  Nej jag ska inte vara elak men detta kommer bli ett tillfälle att skämma bort min kärlek lite extra.

13e
Som jag längtar tills denna dag. Jag ska se the cruel intentions live igen. Jag tror att der blir 4e gången. De skall spela på Harry B James i Stockholm. Ingen är gladare än jag.

Augusti

29e
Jag fyller 31 och det är nog ingenting jag ser fram emot egentligen. Men jag kommer med all säkerhet trycka i mig tårta tillsammans med nära och det är alltid mysigt.

Detta är vad jag vet kommer ske och det jag ser fram emot mest i år. Det kommer säkerligen komma upp mer saker med tiden.

Har du något att se fram emot ?

2 reaktioner till “Saker att se fram emot”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *