Äntligen är våran barnvagn här ❤️

Halloj.
Det var ju tänkt att barnvagnen skulle komma igår men jag fick lov att ändra dagen av leveransen, men det var verkligen inte hela världen. Den kom runt 12 tiden idag och brevbäraren var så snäll och bar paketet år mig och ställde det på önskad plats. Jag ville givetvis packa upp och sätta ihop den direkt, men jag fick lov att vänta lite då vi åkte iväg en sväng när Micke kom hem. Vi behövde handla lite i vanlig ordning, varför glömmer jag alltid hälften när jag handlar? Kanske inte hade behövt åka så många gånger i veckan då? Tänk vad bensin vi skulle spara och pengar med för den delen.😉

När vi kom hem så praktiskt taget slängde vi in varorna i kylskåpet och packade upp vagnen, Micke var rar och satte ihop den också. Givetvis hade jag kunnat fixa det själv men han ville så gärna. Det såg väldigt lätt ut och vagnen i sig är skit smidig.

Det jag uppskattar mest med den här vagnen är att allt ingick i priset. Babyskydd, liggdel, sittdel, adapter så man kan sätta fast babyskydd i vagnen, skötväska, myggnät och regnskydd. Allt är dessutom i samma design som vagnen. Glömde ta kort på allt då jag vart så glad att vagnen hade kommit hem. Vi älskar den och tycker den är superfin och helt klart värt priset.

13 reaktioner till “Äntligen är våran barnvagn här ❤️”

  1. Det var ju en jättefin vagn, den kommer bli bra sen när han är ute, och jag glömmer med saker när jag handlar så måste handla jag med idag 🙂

  2. Vilken snygg vagn! & så bra och praktiskt allt att det ingick, kan tänka mig att deg blir en ganska stor kostad annars 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *