Att möta sina rädslor!

Kom precis hem ifrån en biokväll med min kärlek. Vi såg Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge.. Riktigt bra film. Man måste ju älska Jack sparrow. Rekomenderar den verkligen.
Efter bion så knatade vi runt lite i gallerian och jag köpte solskyddsfaktor, after sun och någon nedkylnings kräm med aleo vera. Slänger upp ett inlägg med produkterna imorgon.

Vi tvättade även bilen.. Jag avskyr att sitta i bilen när den tvättas. Jag får någon slags panik. Idag när maskinen sprutade ner bilen med vatten kände jag hur paniken kom och jag började skaka och gråta. Men lugnade snabbt ner mig. Man kan ju tycka att jag kan vänta utanför, men för att övervinna sina rädslor så måste man möta dem eller hur?
Jag tycker det är obehagligt att vara instängd och det kommer en massa vatten.. En av mina återkommande mardrömmar jag haft sedan tonåren är att jag sitter I en bil som sjunker ned mot havsdjupet. Är nog därför jag har svårt för biltvätten.

Jag tror att det är bra att försöks möta sina rädslor så ofta man kan!

Hur ofta försöker ni möta ers rädslor? Gör ni det överhuvudtaget?❤☺

15 reaktioner till “Att möta sina rädslor!”

  1. Jag var med omdig en drunknings olycka när jag var 4år.. Men ville inte nämna det i inlägget. Men nu gjorsehar jag det här ist😂 Jag var död någon minut och de fick återuppliva mig.. kan garanterat Ha med de o göra🙈

  2. Alltså det är ju inte så att man drunknar i en biltvätt😊😉 men förstår isåfall din rädsla. Jag har rädsla för höjdskräck ja så ja vette tusan hur ja ska kämpa för å bli av med den rädslan. Haha visst om man åker högt upp i karuseller som bergochdalbanor så känner man ju av höjdskräcken men inte på samma sättet om du förstår.😊 har rädsla för spindlar oxå men får panik om jag ser halvstora spindlar eller om ja får de en krypa på mig så får jag panik😨😲🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *