Att slippa laga mat

Halloj.

Vilken skön dag det här har varit trots att jag har varit riktigt trött. Efter frukost så städade jag lite och det vsr riktigt skönt att ha det gjort, får se hur länge det är fint nu😉 Sen har jag faktiskt bara slappat fram tills Micke kom hem. Vi bestämde oss för att åka iväg och skicka iväg mitt paket och äta lite middag. Vi hamnade i brottby då det är närmast, lämnade in paketet och åkte sen över till pizzerian. Det var så himla mysigt att slippa laga mat idag, eller ja det är alltid mysigt faktiskt.

Micke åt pasta carbona och jag åt fläsknoisette med pommes och bearnaisesås. Det slår aldrig fel och är lika mumsigt varje gång.

Härligt att komma hemifrån en sväng också. Min plan igår var att ta bussen till rimbo eller Vallentuna under dagen idag, men vet ni? Jag sov alldeles för länge för det, gillar att åka iväg på morgonen för att sen ha hela dagen framför mig. Så det var riktigt skönt att Micke kände för att åka iväg.

Vad har ni gjort idag?

14 reaktioner till “Att slippa laga mat”

  1. Usch för att städa, men som du säger så är det såååå skönt att ha det gjort sen! Då kan man verkligen njuta ett tag!

  2. Jag har också varit trött hela dagen idag och också sovit på soffan. Det är så skönt. Här blev det också färdigmat orkade heller inte laga något. 🙂

  3. Så skönt med en dag där du tagit det lugnt och även hunnit städa lite. Mysigt att gå ut och äta tillsammans. Ibland orkar man verkligen inte laga mat. Det både låter och ser verkligen gott ut. Blev sugen på pommes nu, haha.

  4. Alltid skönt när man slipper laga mat tycker jag det där ser så gott ut mums ☺️ skönt att vara ute och äta i bland och inte bara hemma

  5. Känner igen de där ibland är det bra skönt o kunna slippa laga mat jag o min kollega prata i bussen om det ganska nyligen 😂 oså har du ett inlägg om det 😉

  6. Visst är det en skön känsla att lämna mat och kökstankarna och gå iväg och sätta sig vid dukat bord. Lyx i vardagen. Vallentuna har ett mysigt stenugnsbageri

  7. I går blev det typ vila hela dagen, kroppen har strejkat lite 😒
    I dag var ungarna hemma och efter lite lagom morgonstrul så ska vi snart till optikern med sonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *