Drömmarnas land!

Hur kommer det sig att alla tankar kommer på kvällarna straxt innan man ska sova? Är det för att man är så avslappnad? Kan ju tycka att när kroppen är avslappnad så kan ju lika gärna knoppen vara det också. Ingen ide att jag skriver ner vart mina tankar är någonstans.. Det blir garanterat flummigt. Jag har varit fri från ångest under dagen,men nu på kvällen har den smugit sig lite.. Har tagit medecin och ska snart bege mig till drömmarnas land. Förhoppningsvis drömmer jag något trevligt.  Helst skullr jag vilja ha en drömfri natt.. Är alltid så mosig i huvudet på morgonkulan när jag drömt något. Visserligen har jag hört att man drömmer varje natt, bara det att man inte alltid minns det dagen därpå.

Jag minns många av mina drömmar, en del är återkommande.. Lite små frustrerande tycker jag. Har ni återkommande drömmar?

Jag skulle vilja träffa någon som kan tyda mkma drömmar. Har de återkommande nedskrivet i en bok. Har hört att det är bra att skriva ner drömmar så fort man vaknar på morgonen så man minns osv. Kan bli extremt flummigt ibland😂

Minst lika flummigt som det här inlägget känner jag.

11 reaktioner till “Drömmarnas land!”

  1. Jag drömmer ofta samma sak, eller i alla fall liknande saker. Skitjobbigt när man vaknar och är livrädd. Brukar du drömma mardrömmar eller är det vanliga drömmar?

  2. Oj ja ibland kommer man ihåg drömmar å ibland inte å det ä jobbigt ibland å vakna upp av att man drömt samma. Vissa drömmar känns som det ska hända i framtiden av sånt man drömt på nätterna(typ mardrömmar då) vilket ja hoppas på att det aldrig skulle hända. å skulle man Skriva ner de drömmar man minns så hade det nog blivit många sidor. Det smidigaste(om man nu är bra på det då) är att MÅLA UPP det man drömt på papper eller så. Det gjorde jag för ett tag sen å fick ihop en någorlunda målad bild trotts att jag inte är så värst bra på att måla. 😊

  3. Jag drömmer oftast mina verklighets drömmar & mardrömmar tyvärr men det är för att jag lider av PTSD. Jag har en jobbig dröm som aldrig har hänt men som är återkommande. Hoppas du sover gott inatt kram❤

  4. När jag led av ptsd så hade jag extremt mycket mardrömmar och verklighetes drömmar. Der var typ ngt man fick “på köpet”. Det räckte inte med traumatiska händelsen. Jag fick sova gott. Sov du bra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *