Gofika

Halloj på er!

Idag är jag lite nedstämd av olika anledningar och så känner jag mig riktigt trött. När jag vaknade i morse så gick jag till grannen och käkade lite frukost. Det var faktiskt härligt med lite sällskap på morgonen. Efter frukost så åkte vi iväg för att handla lite nödvändigheter, vi passade även på att ta en fika på vårat favorit cafe. Tröttar aldrig på deras mat och bakverk, det är riktigt gott då dem bakar allt själv.

Äppelpaj med vaniljsås🙏

Det händer inte så mycket mer idag faktiskt. Väntar på att Micke ska komma hem i från jobbet så vi kan fortsätta vårat serie Marathon. Vi har börjat kolla på star trek på netflix, inte den gamla serien utan den som producerades för bara något år sedan☺ Har ni sett den?

Vad har ni hittat på idag?

17 reaktioner till “Gofika”

  1. Hoppas du känner dig bättre snart! Gott ser det verkligen ut att vara på bilden. Har faktiskt inte sett den serien då jag inte tror att den skulle falla mig in i smaken.

  2. Tråkigt att du känner dig nedstämd men gott med gofika! Idag har jag varit och shoppat med en kollega och så åt vi lunch tillsammans. Nu känner jag mig inte riktigt kry så sitter i soffan och tittar på en shopaholics bekännelser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *