Grova kontrollbehov!

Jag får panik när jag inte har kontroll över saker och när det inte blir som planerat. För att ta ett exempel så kan det vara att jag och micke bestämt dagen innan att vi ska åka iväg, så blir det inte så för han kanske är sjuk eller inte orkar. Då blir det som en orkan inombords och jag nästan kokar. Men jag förstår ju givetvis och säger oftast bara okej vi tar det en annan dag. Men just att det inte blir som vi har sagt gör mig panikartad. Jag har blivit bättre att hantera det med åren och det är jag både glad och stolt över. Men om jag inte orkar eller är sjuk så är det en annan sak. Rätt sjukt egentligen.

Det här med kontroll, ja jag skulle kalla mig själv ett grovt kontrollfreak.. Jag hatar att inte ha kontroll över vissa saker, som när vi åker bil så kan jag inbilla mig att en bil som kör om oss ska köra in i oss. Micke har förklarat att det förmodligen är för att jag inte kör och har kontroll på läget,jag har inte ens körkort😂

Men detta är något jag måste jobba på och få bort.. om der går? Klart det gör men jag vet faktiskt inte hur jag ska göra.

Tips mottages ❤

2 reaktioner till “Grova kontrollbehov!”

  1. Jag är likadan om någon ställer in någonting jag ställt in mig på. När jag var yngre kunde jag bli totalt galen och helt förstörd när det hände. Idag kan jag kontrollera det även om det känns något fruktansvärt på insidan 😳

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *