Han springer för livet

Halloj.

Idag mår jag riktigt jäkla illa samtidigt som grabben lever rövare i magen. Det känns som att han ligger på rygg med benen i luften och försöker springa för livet. Riktigt mysigt och den känslan försöker jag få at övervinna illamåendet om ni förstår vad jag menar? Förhoppningsvis slipper jag krama toastolen under dagen, vi kan väll alla hålla tummarna för det? Annars mår jag faktiskt helt okej trots att det är lite ångest som spökar, men det är överkomligt.. Jag behöver bara komma igång med dagen så går det över. Tanken är att jag ska städa lite här hemma då jag skjutit på det i flera dagar.

Igår så var jag och Helen iväg och kollade på en ny bil då deras behöver bytas ut. Vi provkörde en som vi alla fattade tycke för så vi får se om det blir den. Huvudsaken är att Helen och Ken blir nöjda tänker jag. Sen svängde vi förbi affären och handlade lite.. När vi va påväg hem så höll jag bokstavligen på att somna i bilen. Tröttheten kommer som en käftsmäll nuförtiden 🤣

Jag satt i telefon med min lillasyster i över en timme och pratade om framtiden. Hon gick ut grundskolan igår och jag är så himla stolt över henne. Hon har klara mål framför sig och vet vad hon vill, det är mer än vad jag hade i den åldern. Jag tror på henne och vet att allt hon tar sig för kommer gå bra. Sån stark tjej trots sin unga ålder och det är så häftigt ♥️

När jag hade frågestund ett tag sedan så fick jag frågan hur min uppväxt var, och jag nämnde att jag kunde skriva ett eget inlägg om det. Skulle ni vara intresserade av att läsa det?

10 reaktioner till “Han springer för livet”

  1. Fy för illamåendet, men kul det är för en bra sak.. Fast oavsett vill man ju inte må illa. Hoppas det är sista veckan du gör det 😉 Åh spännande med ny bil. Vill jag med ha!

  2. Jobbigt att vara illamående 🙁 Skönt att syster har klara mål för va hon vill sen. Min lillasyster va likadan. Till skillnad från mig. Jag vet inte själv va jag vill.

  3. Är också gravid och hatar gravid illa månadet :/ vilket är dö jobbigt än vanligt illa månade tycker jag!!
    Hoppas det blir bätttee snart ❤️❤️

  4. Fy för illamående hoppas att det ger med sig och att lillen slutar springa runt 🙂
    Jag skulle gärna läsa om din uppväxt men bara om du verkligen vill skriva om den. Tycker det är viktigt att man skriver om det som passar en själv <3

  5. Den känslan var underbar var gång man fick den, Bellis låg med rumpan först så hon fick inte in de hårda kickarna, så för mig vart det mer fiskfladder eller som man fladdrar med en solfjäderkänsla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *