Hejdå Ångest

Regnet öser verkligen ner idag. Känner mig ganska rofylld trots allt. Det var dock ett klokt beslut att bara vara hemma idag och ladda upp inför imorgon.

Jag har vikt lite tvätt dessutom. Så jag har inte bara latat mig.
Ångesten börjar sakta men säkert att avta. Känns skönt.

Tänkte att jag skulle kolla någon film lite senare. En film jag sett tusentals gånger, men älskar den fortfarande. Jag pratar om Troja. Har ni sett den?

Vilken är eran favorit film.

2 reaktioner till “Hejdå Ångest”

  1. Här hos mig äre oxå regnväder 😑 hade hoppats på sol för jag ville ta mig en sväng till Karlstad idag men jag ogillar å dra ut i regnväder så.. Hoppas på bättre väder imorgon. För min del ska ja träna som vanligt idag igen(tränade under natten en sväng).

  2. Här hemma regnar det & är så trist å grått.. Troja är en jätte bra film hm oj favorit filmen det är många de men om det ska vara en ny så är det den stora vänliga jätten! Den är så fin älskar den🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *