Hjärtat slår i 200 blåst!

När jag tänker på allr jag ska göra idag så är det nästan som att mitt hjärta går i 200 blåst, eller inte riktigt men nästan😉
Jag ska snart åka iväg med svärföräldrarna till Elgiganten, de ska införskaffas nya materiella ting som blixten tog för ett par dagar sedan. Jag ska även se om jag lyckas hitta ett par nya hörlurar. Jag vet fan inte vad jag gör för fel, men allt jag köper går sönder efter bara någon månad. Micke påtalar alltid att det bästa är att eventuellt lägga ut en slant extra för bättre grejer. Visserligen har han rätt, men när plånboken säger budget är det bara att gilla läget.

När varit på Elgiganten så ska vi bränna iväg till rimbo, jag ska besöka husläkaren och göra en rutinkoll samt kolla upp ett gäng saker. Jag har lite led problem samt krånglar mina höfter. Börjar bli gammal kanske?😂 Efter besöket så ska vi på jakt efter en sling mössa,ingen anong om det ens går att få tag på? I värsta fall får det bli en badmössa som vi sticker hål på. Eller rent av en plastpåse? Den som lever får se. Sen ska det slingas hår. Ska försöka få i lite rött i barret också.  Blir nog kanon bra.

Detta kanske låter som en piece of cake för er? För mig är det inte det, det är många moment på en dag för mig. Men jag får skjuts överallt så det är positivt iallafall😇

Vad gör ni idag mina vänner?

2 reaktioner till “Hjärtat slår i 200 blåst!”

  1. Känner igen mig i dig där när jag har 1000 saker i elden. Känns som nån busar med det elektriska från ande världen allt e inte billigt skit. Hoppas du får vettig hjälp med det fysiska smärtan. Jag har liknande problem men ingen tar mig på allvar. Får bara till svar det kvittar om jag har atros /atrit. Eller fybomylagi. Bara sjukgymnast å liknande som kan lindra. Dignos gör ingen skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *