Jag blev spådd igår😱

Jag blev spådd igår, det var så himla häftigt. Jag fick gåshud och fällde några tårar. Sjukt att en kvinna kan få fram så mycket genom att kika på mina handflator. Det hon sa stämde på pricken, sen berättade hon även saker som komma skall.

Tror ni på änglar? Jag har enligt denna kvinnan ärkeängeln Gabriel med mig på min vänstra sida. Jag har pratat tidigare om min tro på änglar, och att få veta att gabriel är med mig känns så fantastiskt. Kan inte sätta ord på det.

Här har ni lite fakta om Ärkeängeln Gabriel.

Gabriel kan du se med en lilja i sina händer, kanske en vit lilja. Han är ärkeänglen som står för hopp och kärlek. Gabriel ”Gud är min styrka”

Ljus: Vit

Ängeln Gabriel kommer när någon behöver andlig vägledning, hitta och förverkliga sin livsuppgift, ge glädje, lycka och uppfyllelse av dina önskningar.

Han hjälper dig att skapa ordning i livet, både praktiskt och känslomässigt.

Han förser oss med intuitiv lärdom och upplysning om de andliga plikterna.

Nu kanske ni inte har samma tro på detta som jag har.

Om ni inte har det så gör det ingenting☺

Har ni blivit spådda någon gång?

19 reaktioner till “Jag blev spådd igår😱”

  1. Jag älskar att bli spådd!!! Eller jag älskar allt med andlighet och sånt. Jag har varit iväg och spått mig tre gånger tror jag det blir. Så himla kul varje gång! Måste iväg snart igen tror jag 😜

  2. Jag är lite medial jag med. Men har valt att inte utveckla speciellt mycket då jag har fått för mig att det är krävande😂 Älskade gabriel som är hos oss och försöker hjälpa och vägleda oss❤

  3. Jag har nog aldrig blivit spådd. Plus det är väll dyrt å gå hos en sån där spåkvinna?! 😮😕 elle?? Skulle ja bli spådd så tror ja inte på det förrän ja märkt att det stämmer av resultat efteråt 😉😊

  4. Vad spännande och modigt av dig att bli spådd! Jag tror på änglar och energier i universum, affirmerar varje kväll och läser en hel del om änglar just nu. Enligt min mamma har jag sju änglar haha, kan ha behövts genom livet. Också funderat på att bli spådd, men jag tror jag förutser min egen framtid rätt bra och har i nio fall av tio haft rätt om hur saker kommer bli. Så jag är min egen spådam😁

  5. Det är det billigaste alternativet hos denna kvinnablogg. Man kan välja att bli spådd i kort också. De kostar 500kr. Sen om man dricker kaffe så kan man bli spådd i kaffesump. De kostar 250 eller ngt sånt. Jag personligen tycker de e värt 190 spänn. Men alla är ju olika och prioriterar väldigt olika❤☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *