Kaniner från Maileg

Detta inlägg är i samarbete med lekvira.se

Imorgon så kommer våran barnvagn hem och jag är så otroligt exalterad. Helt plötsligt så känns allt lite mer på riktigt, kommer nog bli ännu verkligare allting när vi har monterat ihop den. Jag satt och tänkte på det hur jag vill ha det i själva vagnen med filtar och dyligt, kanske något typ av gosedjur osv. Jag menar det är väll klart att grabben ska ha sällskap i vagnen, skulle det inte få plats så kan man alltid hänga upp det om det skulle vara så.

Kikade lite på de fina kaninerna de har inne hos lekvira och de är så himla fina allihop, finns i ett gäng olika storlekar. Men eftersom vår lilla pojke kommer att vara nyfödd och endast ett par månader när han ligger i vagnen så vill jag ha någon som inte är så stor. Jag hittade den här kaninen som är av märket maileg, den passar ju utmärkt.

Så söt med en blöjabyxa som har blåa prickar och en liten väst. Den är 16 cm lång och du kan köpa möbler och annat roligt till den här lilla krabaten. Så skulle det inte fungera att ha kaninen i vagnen med grabben så kan vi ha den i en hylla här hemma tillsammans med lite små möbler eller kanske en vagga? Det finns så många härliga möjligheter och bara fantasin sätter gränserna

Det ska helt klart bli supermysigt att boa här hemma, och det är självklart att den här fina kaninen från maileg ska få vara en del av våran familj.

20 reaktioner till “Kaniner från Maileg”

 1. Åh jag minns första gången man skulle skaffa alla barnsaker ! Det är ju så himla kul ! 🙏🏻🙏🏻😍! Längtar tills den dagen kommer igen haha ;D

 2. Spännande med barnvagn, vad blev de för modell? Plötslig kommer man på sig med att nog kanske de skulle behövas en till vagn, för…..stadsbesök kanske

 3. maileg är så fint, älskar deras dockor och detaljer =D, har en liknande hemma som är på ställning, en ren med fina kläder på, en stor som står i hennes fönster

 4. vi har oxå maileg kaniner tom min minsta som är 13 snart har en i sitt rum ännu de är så söta
  oj va skoj kom ihåg till sista barnet fick hem vgnen tidigare o bäddade o allt med nytt så mysigt
  en speciell känsla det där att vilja boa in sej 😀

 5. Vilka fina kaniner. JAg visst är det speciellt att få hem första vagnen när bebisen ff bor i magen. Jag erkänner att jag körde runt med vår första vagn i lägenheten varv på varv innan vår William kom.

 6. Vad roligt att vagnen är hemma. Kommer ihåg när jag väntade första barnet. Tänkte lite att det kommer inte bli någon bebis. Jag är bara tjock då det kändes så overkligt att ha en liten bebis i magen. Jag gillar verkligen Maileg. Dottern har tre kaniner från det märket. Ett tag köpte jag en varje år i julklapp men kom av mig lite. De är ju rätt dyra.

 7. Shit här händer det grejer när man har varit frånvarande ett tag.Grattis till graviditeten 😁Vilken liten söt kanin du har hittat till ditt kommande barn.Det finns så mycket fina saker till barnvagnen men kostar också en hel del

 8. Den känslan när man väl har vagnen framför sig är så overklig på något sätt eller i varje fall vad jag tyckte haha. Men ändå så mysigt och lite mera verkligt. Alltså åh så fin kanin! 😍

 9. Min dotter hade en liknande kanin i vagnen som hon fick av sin gudmor. Den hängde med i 6 mån, sen valde hon en liten docka på ullared som hon ännu har med sig överallt ❤ jättefin kanin ❤

 10. Jag tycker att Maileg har mycket fint, har kikat på deras saker förut 🙂 KUL med vagnen, vill gärna se den sen när den är ihopskruvad 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *