Kommer en del av mig försvinna?

Något som kan anses vara väldigt annorlunda eller konstigt med mig är att jag svänger otroligt mycket i mitt humör. Från ångest till glädje och lycka. Jag skrev ju ett inlägg igår om hur Borderline påverkar mig. Just detta är en del av det.. svängandet. När jag vaknade i morse så mådde jag förjävligt.. Jag visste knappt ut eller in om någonting. Jag ringde till Micke och han var otydlig i vårat santal så då blev jag paranoid att han gjort något idiotiskt. Jag låg och bet på naglarna i två timmar innan jag ringde upp igen och han berättade hur roligt de haft igår och jag fick mer detaljer. Då vart jag väldigt glad,lugn och harmonisk.

Han blir borta en natt till och det är ingen fara med det. Men att jag svänger så mycket skulle jag verkligen vilja få bukt på.. Jag vet inte om det går ens? Att jag alltid målar fan på väggen och blir extremt ångestfylld över ett scenario som inte ens hänt? Det mina vänner ska ni veta att det är inte roligt alls. Men samtidigt är det ju såhär jag är som person. Enda anledningen till att jag vill få bort att svängande är att jag ibland mår riktigt dåligt av det. Det är inte för någon annas skull, för det är ju jag som lider av det och ingen annan. Något jag blivit bra på är att kontrollera min impulsivitet.. Det tog ett bra tag innan jag fick någorlunda bukt på det. Fixade jag det så lär jag kunna fixa allt svängande också.
Jag ska göra mitt bästa för mer kan jag inte göra. Svängarna och allt annat är en del av mig, en ganska kämpig del som jag tänker göra allt jag kan för att lindra.. Inte ta bort helt för då försvinner ju en del av mig?

8 reaktioner till “Kommer en del av mig försvinna?”

  1. Jag känner igen mig i det du skriver . Jag kämpar på. Hade varit skönt ha kontroll över det men vet inte om det går ??? Hade varit bra då det e jobbigt och själ energi en hel dag för mig… Dock aldrig orolig jag är jag tänker att jag blir en förbättrad jag om jag tar kontrollen.

  2. Gumman jag känner så igen mig i det du skriver jag känner inte igen mig själv vissa gånger & det är väldigt jobbigt. Men de lovar ja dig skulle du försvinna mer å mer då skulle jag puzzla ihop varje bit för bit igen ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *