Kylande Aloe Vera gel.

Igår så köpte jag lite solskyddsfaktor,after sun samt en kylande aleo vera gel. Jag har inte vågat sola någe mer då jag fortfarande är så pass bränd på benen som jag är. Men Aloe Vera gelen har jag använt mig av de senaste dygnet då det känns som jag skall brinna upp emellanåt.
Den fungerar riktigt bra så jag rekommenderar den starkt❤

De hade rea på solskyddsfaktor och diverse sol produkter på apoteket så jag tog dessa tre. Ville ha solskyddsfaktor 20 men personalen på apoteket rådde mig till att ta 30 istället☺

nästa gång jag lägger mig i solen så får jag se till att smörja in mig ordentligt. 

Har hört att det ska vara fint väder till helgen. Får se om brännan lagt sig så jag kan sola o få lite jämnare färg☺

Vad använder ni för solskyddsfaktor?

En kommentar till “Kylande Aloe Vera gel.”

  1. Jag har inte hunne solat knappt än å inte hunne köpt nån solskyddsfaktor heller å ska jag göra det vill ja helst köpa nån som är som en spray som är lite som flytande genomskinlig för ja ogillar å kleta å kladda med övriga sånna.😑

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *