Länkbyte med Evy

Tjo alla! Här har ni mej. Vem är då jag undrar ni?!.. Mitt namn är Evy å jag bor i staden Kristinehamn. Bott här i ca 5 och ett halvt år(blir 6 år i januari nästa år). I min blogg kan du/ni läsa om min vardag m.m jag brinner nu för att träna mycke om dagarna, men fotar även mycke i naturen till å från.

Umgås med pojkvännen mycke oxå å ibland med bästa vännen. Min blogg handlar delvis om min träning å viktnedgång, men även shopping å annat trevligt. Kommer även till å från dyka upp en eller annan Vblogg framöver, då jag även håller på en del med det i min youtube kanal. Så ta en titt i min blogg å glöm inte att även kika in i min youtube kanal oxå.

Här finner ni Bloggen

HÄR finner ni Youtube kanalen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *