Mina fix idéer 😉

Vi alla har våra fix idéer om hur saker och ting ska vara, men jag kan ta det hela till rätt så knäppa nivåer. Senast idag så skakade min svärmor på huvudet åt mig när vi pratade om hur viktigt jag tycker det är att ha antingen svarta eller vita strumpor på mig när jag har vita skor? Menar vem kollar ens på mina strumpor som knappt syns iallafall? I mitt huvud så gör alla det men riktigt så kanske det inte är?

Tänkte lista mina fix idéer så får vi se om ni kanske känner igen er, eller om jag faktiskt bara är riktigt knäpp?

1. Vid matbordet så måste alla bestick va av samma serie. För mig är det omöjligt äta om besticken inte ser likadana ut.

2. Har jag svarta leggings och vita skor så måste jag ha svarta eller vita strumpor, det får absolut inte vara mönstrat. Folk kan ju kolla o tycka jag ser hemsk ut🤣

3. Jag måste bädda sängen så lakanet är stramt eller vad det heter. Korvar det sig får jag panik och måste gå upp mitt i natten och bädda om. Det kan driva Micke till vansinne, men de gånger jag blir galen på det är de oftast inte jag som bäddat sängen 😉

4. Äter jag fruktsallad så måste det vara med en gaffel, jag tycker inte att det smakar bra annars🙄

5. Jag måste deoderara mig innan jag går och lägger mig, annars får denna donna panik.. Men det kanske är vanligt och alla gör så?

Ja detta var några av mina fix idéer.. Jag har betydligt fler men bara för att jag bestämde mig för att skriva ner dem så är de som bortblåst 💁‍♀️

Så berätta nu hörrni.. Vad har ni för fix idéer? 😉

7 reaktioner till “Mina fix idéer 😉”

  1. Haha åh, ler så mycket åt detta inlägget! Speciellt åt första punkten. Min sambo kan inte ens ta en grillkniv till en vanlig gaffel och sitter hellre och skär med en vanlig kniv igenom köttet. Har alltid tyckt att han är helt tappad! Jag äger BARA vita strumpor, för tre år sedan ägde jag några gråa också och då ägnade jag tjugo minuter åt att leta efter ett vitt par när vattnet hade gått och vi skulle föda barn! Haha!

  2. Haha, det var en rolig lista. Det är bara jag som får bädda sängen och ställa in disken i diskmaskinen! Det måste vara på mitt sätt🙈. Knivar och gafflar får gärna vara ur samma serie på bordet.

  3. Jagär likadan och det är jättenoga med tallrikar, har man gäster och man inte her tillräkligt med muggar eller tallrikar eller så, då blir jag lite stressad hehe

  4. Men vad roligt att du berättar om dina fix idéer. Ler lite åt det med deodoranten då det påminner mig om en kompis som var tvungen att pudra ansiktet innan hon skulle sova. Ska fundera lite över mina fixa idéer.

  5. Så roligt att du berättar om dina fix ider Jag måste se så att allt är låst när jag ska sova 🙂 jag kan gå upp flera gånger för att se om jag låst hehe 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *