Music that matters

Nu var det ett tag sedan jag körde music that matters. Jag lyssnar på musik varje dag men har ändå lyckats glömma bort den fina kategorin här på bloggen.

Bandet jag tänker tipsa om idag heter Bohemian Lifestyle. Ett härligt grabbgäng som vet va de gör. Såg dem live flrsta gången för  några år sedan när de spelade på Harry b james tillsammans med Cowboy prostitutes, jag vart helt jävla hänförd och har lyssnat på dem sedan dess , och ja jag såg dem live en gång till efter gigget på Harrys. Jag har helt missat att de släppt ny singel/video. Så kan det bli ibland.

Låten har iallafall gått varm hela dagen, tycker den är helt suverän.❤

Håller ni inte med?

9 reaktioner till “Music that matters”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *