Music that matters#7

Jag kommer ihåg när jag var 7 år och satt framför tvn och kollade på Sikta mot stjärnorna. Minns ni det programmet? Så var det någon som sjöng Bed of Roses med Bon jovi och jag vart helr såld. Minns att mamma berättade för mig att det inte var den riktige Jon Bon Jovi. Hon berättade även att när hon var höggravid med mig så var hon och min pappa och såg Bon Jovi under slippery when wet turnén. Så det var inte så konstigt att jag gillade Bon jovi.

Under hela min.uppväxt lyssnade vi på det här bandet och jag kunde inte sova vissa nätter om jag inte fick höra Bed of Roses. Sedan barnsben har Bon Jovi varit mitt absoluta favorit band. Ja de nya låtarna som kommit de senaste åren ör ingenting att hänga i granen tycker jag. Men de gamla låtarna är fortfarande fantastiska . Att jag fick se dem live för några år sen var en dröm som gick i uppfyllelse. Även om jag var lite besviken att mr sambora hoppat av.

Bed of roses kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat❤

2 reaktioner till “Music that matters#7”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *