Musik kan rädda liv!

Som de flesta av er vet så älskar jag musik, vem gör inte det egentligen? Jag klarar mig inte en dag utan musik. Jag får på riktigt ångest utan musik😂
Lyssnar mycket på Rock/sleaze/punk/country och ibland händer det att det blir pop. Oftast när jag åker bil. Den som äger bilen bestämmer givetvis radiokanal.

Men jag satt och tänkte på en sak idag. Artisterna som skriver sina egna tar och musik. Tror ni de inser hur mycket deras ord kan påverka oss? Eller hur deras musik faktiskt påverkar mig?

Jag har en del vänner och bekanta som spelar i band och några av dem är mer framgångsrika än de andra. Men de alla gör det dem brinner för spelar musik och turnerar runt om i landet och även utomlands.

Jag frågade en bekant som är musiker om han förstod eller om han någonsin kommer att förstå att hans texter räddar både mig och andra från fördärv, och att vissa låtar faktiskt räddat mitt liv.

Svaret jag fick var en klapp på kinden, en kram och ett stort tack.

Musik kan sannerligen rädda liv. Jag tänkte att 1 gång i veckan så ska jag posta musik här i bloggen som har haft stor inverkan på mig på olika vis, kanske kommer jag skriva varför just den låten betyder så mycket,
Med start idag❤

Men der blir ett inlägg lite senare med det❤
Håll utkik.

3 reaktioner till “Musik kan rädda liv!”

  1. Jag brukar oxå lyssna på musik men det har konstigt nog blitt mindre med det. Eller ah ja drar på musik på Youtube ibland när ja ska fixa mig iordning ELLER när ja åker buss så har ja lyssnat i mp3 men nu mera har det sätt å vis blitt blandad youtube musik.😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *