När skrivandet blir ett tvång.

När bloggandet känns som ett tvång så tycker jag att det är läge att lägga det på hyllan. Jag känner inte så, jag skriver för jag mår bra av det. Men när jag ser i flera bloggar att de känner sig tvungna till att skriva minst 4 inlägg om dagen, för annars förlorar de läsare? Hur vore det om man sket i hur många läsare man har? Skriver för sin egen skull. Hade det varit menat att dessa personer skulle bli “storbloggare” så hade det garanterat hänt redan.

Sånt där går säkert inte på en handvändning heller. Jag kan inget om det där men jag tycker det är extremt sorgligt att personer ser skrivandet som tvång. Kom igen.. Det ska vara roligt och man ska må bra av det. Inte bli stressad.

Andas och se det hela som en rolig grej. För det är precis vad det är.

11 reaktioner till “När skrivandet blir ett tvång.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *