Så mycket ångest!

Det ska erkännas att igår kväll hade jag en brutal jävla ångest och jag kände mig extremt ängslig. Det har inte lagt sig ännu, men jag ska göra der bästa jag kan av den här dagen så det kanske ger med sig. Micke var ute och festade med en vän igår, är det inte konstigt att jag alltid mår förjävligt när han är borta kvällstid? Jag är väldigt glad att han är ute och har kul med sina vänner, herregud han ska inte sitta hemma med mig jämt det är inte det jag menar. Men jag har nog alltid haft lite svårt med att vara ensam om kvällarna. Även som tonåring och jag bodde hemma, om mamma var iväg med hästarna eller vad det nu kunde vara. Då mådde jag också såhär. Men jag skulle aldrig hindra Micke från att ha roligt, finns inte en sportsmössa. Dock så har han valt själv att vara hemma när jag haft ett helvette. Men det var innan jag blev friskförklarad från PTSD. De känslorna jag hade igår kväll och idag är en fis i vattnet i jämförelse mot hur det har varit tidigare. Det är jag väldigt glad för ska ni veta, för det vill jag aldrig uppleva igen..

Men jag måste jobba på det här på något vis. Jag ska inte behöva må skit för att jag är ensam en kväll?  Svårt med sömnen också , sov knappt något i natt.
All ångest kan även bero på att jag stressande runt så mycket igår. Hann ju inte ens säga hejdå innan micke åkte, vi pratade dock i telefon.
Äh jag ska sluta analysera det här, det är ingen ide jag mår inte bättre av det. Jag blir bara förvirrad och nu ska jag starta dagen starkt med att färga barret☺ Snart mår jag bättre.

3 reaktioner till “Så mycket ångest!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *