Smink o skit😉

Jag har aldrig riktigt varit en “tjejig tjej” som sminkar mig och gillat skönhet. Minns att några av mina vänner kallade mig fröken naturell förut..

När vi skulle ut på krogen var mina tjejkompisar tvugna att smknka mig för jag ansåg att jag inte kunde. Samt tyckte jag att smink va väll skit samma. Men de lät mig sällan gå osminkad på krogen😂

“Hur ska du få ragg då”?

De får ta mig som jag är tyckte jag .
Detta är flera år sedan och idag låter mina vänner mig göra som jag vill.😂

Fröken naturell var det ja😂
Men varför ska jag sminka mig när jag bara är hemma i mjukisbyxor och linne? Här ute på landet är det ingen som bryr sig.

Men nu ska ni få höra. De senaste veckorna har jag blivit intresserad av smink .. Jag är ingen hejjare på att sminka mig, men jag blir nöjd med resultatet. Det ska gärna vara så ljust dom möjligt. Kallas det “nude”? Ni som kan vad heter det.

Ser fortfarande ut som fröken naturell😂
Det jag försöker komma fram till att jag äntligen börjar känna mig kvinnlig. Det är kul att leka med makeup även om jag tar det försiktigt och inte är ett proffs🤔

Övning ger färdighet.

3 reaktioner till “Smink o skit😉”

  1. Jag är inget proffs på smink ja heller. Min sk. Naturella vardagliga look är bara lite foundation, eyeliner å mascara sen ä ja klar typ 😄😉 å sen det där du skrev om att dina tjej kompisar var tvungen å Sminka dig för att du annars förr “inte fick nåt ragg” alltså WTF?? Visst man vill kanske va lite fin för utgång å det bara för att.. MEN asså ja skulle väll inte tro att det är sminket i fejset som gör att killar tycker man ser snyggast ut(oftast kanske men). Finns väll killar som gillar tjejer efter personligheten mer än hur man sminkar sig og elle?!😄😉 hehe tyckte bara det lät så lustigt lixom heh. Men ja alla killar går kanske efter olika heh..

  2. Ja alltså det där med mina tjejkompisar.. vi bar bara 18år och ja.. man e väll inte spec klok i den åldern😂. Ja jag tror som du, de gårkom efter personlighet.. därför kände jag att smink va onödigt😂

  3. Hehe ah ok.. Typ om ja inte ska ut nånstans då kan det kvittar hur ja ser ut för då äre ingen som ser mig ändå hehe..😄😉😊 Men ska ha ut(utanför dörra) så fixar jag mig i min vardagliga look.😉😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *