Stressig dagđŸ˜©

Det har minst sagt varit en heltisk dag och jag har inte riktigt fått stressen att lägga sig.
Dagen började med att vi åkte till Elgiganten så det skulle handlas en hel del saker. Men väl där var det bara jag som hittade det jag sökte. Jag köpte mig ett par trådlösa hörlurar. Har även hunnit testa dem och jag är tvär nöjd kan jag säga.

Såg även till att fixa till en försäkring, så pajjar dem får jag nya om de inte kan lagas. Slipper självrisk dessutom hur bra som helst.
Är ni sugna på likadana så hittar ni dem
HÄR
Passa på medans det är rea vettja. Vi sprang runt i lite andra butiker också innan vi åkte hem för att försöka hämta andan innan vi åkte till läkaren. Hur det gick där? Fick tid till en sjukgymnast vilket inte var speciellt oväntat. Undrar va de kommer försöka göra åt mina höfter? Sen fick jag tabletter för min halsbränna, men när jag kommit till apoteket hade min läkare inte skrivit ut ännu. Så jag vart less och irriterad och tog med svärmor på en fika istället. Mycket trevligt..

Hur har eran fredag varit?

En kommentar till “Stressig dagđŸ˜©”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *