Tatuerings lista❤

1. Hur många tatueringar har du och vad föreställer dem?
Jag har 6 stycken. På benet har jag en dödskalle med massa blommor och taggar, på ankeln har jag en G klav. I svanken har jag en låt titel. Mellan skuldrerna en tribal.  På ena underarmen hsr jsg ett hjärtlås med två nycklar(den är inte klar) på andra underarmen har jag en ros med en text.och lite noter.

2. När tatuerade du in tatueringarna och hur gammal var du?
19,24,26,29
3. Symboliserar tatueringarna något särskilt?
Ja 3 av 6 symboliserar något väldigt speciellt.

4. Vad inspirerade dig till att bli tatuerad?
Jag tycker det är snyggt simplare än så blir det inte

6. Vart någonstans tror du att din nästa tatuering kommer att sitta, och vad kommer den att föreställa?
Först och främst måste jag bli klar med hjärt låset och nycklarna innan jag börjar planera nästa. Men det ska erkännas att jag har tänkt på en ytterligare, eller en? Flera. Ett ankare på låret, en fjäril på axeln, en ängel på armen. Listan är lång😉

7. Vilken tatuering gillar du mest vs minst, och varför?
Jag gillar Rosen och hjärt låset bäst. förmodligen för de har en djupare betydelse än de andra
8. Vilken tatuering var mest smärtsam vs minst smärtsam?

Den mellan skuldrerna var väldigt smärtsam, riktigt jobbigt var det. Den som kändes minst var nog rosen.

Är ni tatuerade?
Berätta gärna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *