Vad drömmer du om i framtiden?

Jag har länge funderat på vad jag vill göra med mitt liv, det låter så otroligt drastiskt och dramatiskt 😂. Men jag skulle vilja bli beteendevetare då det är så brett och man kan ta så många riktningar . Tyvärr så behöver jag i sådana fall plugga en hel del bara för att få komma in på högskolan. Har ingenting emot att kämpa för det jag vill ha såklart. Men jag tror att jag behöver godkänt i matematik och det är där problemet ligger. Jag försökte plugga matematik på komvux för ett par år sen och jag blev underkänd. Siffror och jag går inte ihop, hur jag än försöker så är det som rena grekiskan för mig.

Detta är någonting som är en dröm och jag hoppas att det inte förblir en dröm, jag vill verkligen det här. Men behöver nog ta en riktig djup dykning i vad jag behöver plugga upp och inte.

Sen tänker jag på det här med att jag varit sjukskriven så länge, mitt psyke är allt annat än stabilt och jag vet faktiskt inte om jag någonsin kommer må helt bra igen. Kämpar med det dag ut och dag in. Vill inte påbörja en kurs för att sen braka samman igen. Men detta är vad jag drömmer om i framtiden, att bli beteendevetare.

Vad drömmer du om i framtiden?

7 reaktioner till “Vad drömmer du om i framtiden?”

  1. Underbart att du har drömmar fina du! Jag förstår verkligen hur du tänker och känner. Jag har själv varit sjukskriven i några månader och man vill så mycket men psyket orkar knappt någonting. Jag har många drömmar men några av dom är väl att köpa hus, skriva böcker osv 🙂 <3

  2. Vilken härlig dröm du har! & jag hoppas verkligen att du tar dig dit. Finns det ingen extra hjälp med matten? Tänker att det är så humlans dumt om bara ett ämne ska sätta stopp för dina drömmar!

  3. Jag har också underkänt i matte och behöver plugga upp mitt betyg om jag ska komma vidare. Men jag tycker absolut att du ska gå för din dröm. Jag drömmer om en egen pilatesstudio, får se om den drömmen kan bli sann i framtiden, men jag hoppas ju på det.

  4. Om jag skulle skola om mig så är beteendevetare absolut ett alternativ jag skulle kunna tänka mig. Just nu är förstås drömmen att jag ska kunna livnära mig på mitt företag och jag har svårt att tänka mig att jag skulle göra någonting annat faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *