Vad fan är kärlek?

När jag var yngre så var samtalsämnet alltid “Vad fan är kärlek” när jag och tjejerna umgiks. Vi vart aldrig kloka på det, vi var singlar och det enda vi kopplade kärlek till var just förhållande. Jag ser det inte så idag. Visst jag har ett förhållande som är fyllt av kärlek, enormt mycket kärlek.

Men kärlek är så mycket mer än ett förhållande. Kärlek är så jävla stort och mäktigt. Jag har kärlek till min familj,vänner musik och livet. Känslan av att veta att dessa saker finns i mitt liv gör mig så lycklig,även lycka är kärlek i mina ögon. Men det här med kärlek och förhållande, det är en stor skillnad på att vara kär och förälskad, en jävla skillnad vill jag säga. Hur känner ni när ni är kära? Vet är din syn på kärlek?  Det är fantastiskt egentligen att man kan hitta kärlek i så mycket, tänk om tonåringen Michaela visste det och inte var så jävla insnöad på att kärlek vara var förhållande, och att jag skulle må tusen gånger bättre med en pojkvän. Det handlar om att uppskatta det man har och finna lycka och kärlek i det. För det du har är egentligen allt du behöver. Har du någonsin tänkt på det?

Det gjorde definitivt inte jag för ett par år sen.

Jag vet en tjej som jag älskar så in i helvette och även hon har skrivit om kärlek. Jag tycker ni tar och kikar in hos henne. Även hon är kärlek.

@Minigrisenhulda

2 reaktioner till “Vad fan är kärlek?”

  1. Alltså girl du får mig i tårar inte van med så mycket kärlek som du ger mig. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta & själ puss på dig världens bästa tjej ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *