Vi hittade tillbaks till varandra❤

När till och med min mamma frågar mig varför jag inte bloggar längre så är det nog dags att ta tag i bitarna. I ärlighetens namn så har jag inte skrivit för jag har inte haft inspiration, samt så har jag varit otroligt deppig och har kännt att det enda jag haft o komma med i text är att livet inte är så roligt just nu. Men det börjar bli bättre faktiskt.

I somras så började jag att bråka med en av mina bästa vänner, det enda vi gjorde va att klanka ner på varandra, sårade varandra enormt mycket. Vi bestämde på en vuxen nivå att det är bäst att avsluta vänskapen , för vem fan gillar att bråka. I slutet av sommaren så tog jag kontakt med min vän för att förvarna henne om något som eventuellt kunde påverka henne negativt. Det hade med sociala medier att göra. Trots att vi var osams så brydde jag mig fortfarande om hennes känslor och det var som något slags bevis för mig att någon gång skulle allt bli bra. Vilket det blev. Samma sekund hon svarade mig så blev vi sams igen. Jag tror att det var meningen att vi skulle ha ett litet brake så vi kunde komma tillbaks starkare. Är otroligt glad att vi blev vänner igen och våran relation är kravlös, vilket den var innan också. Skillnaden är att vi inte pratar exakt varje dag, vi är inte beroende av varandra.

Är oerhört glad att du är tillbaks i mitt liv Maria!❤ Du&Jag❤

10 reaktioner till “Vi hittade tillbaks till varandra❤”

  1. Fint! Exakt samma hände för mig i somras och vi har precis fått tillbaka kontakten lite igen.. Så skönt att läsa att detta inlägg för det ger lite hopp om min vänskap med!

  2. Gud vad skönt att ni hittade tillbaka till varandra, men ändå starkt att ni klarade av att klippa för att eran vänskap inte fick er att må bra. Många som skulle stannat kvar hos en vän för att man är beroende utav varandra trots att man inte får varandra att må bra längre. Beundrar det! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *