Vilken dag det har varit.

Dagen började med att jag åkte iväg med Helen för att handla lite. Det ekade tomt i hennes kylskåp så jag passade på att följa med så även jag kunde handla. När det är såhär varmt och skönt ute så är inte mat set första jag tänker på. Hade glömt plocka fram något ur frysen igår kväll, så det vart att jag handlade kyckling och fläskkarré som vi grillade under dagen☺

Riktigt gott var det måste jag säga, han kan han min karl😉 Detta serverades med potatissallad och bea.
Mumsigt.

Jag är inte speciellt duktig på att grilla, så den biten får alltid micke sköta. Men jag står alltid bredvid och halv dreglar för det ser så gott ut😂

Vad har ni hittat på idag?

5 reaktioner till “Vilken dag det har varit.”

  1. Haha dreglar du efter enbart köttet eller din kille för du tycker det är hett när han grillar😉 eller “dreglar” du år båda sakerna 😄😄👍 heh.. Ja att bero på grillat så är ju det gött! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *