Drottninggatan!

Hej!
Sent igår kväll så satt jag och tänkte på det som hände på Drottninggatan förra veckan. Jag fick någon slags tvångstanke att jag måste åka in dit och lämna blommor. Det ska erkännas att hela min kropp strätade emot.. Jag är fortfarande livrädd och osäker. Jag vill inte prata om hur hemskt det är att det hände, för det vet alla redan.

Jag köpte 3 Rosor. 2 av dem lade jag i det stora fånget av blomster vid Sergels torg. Varav den tredje gav jag till en polis som stod där med sin kollega. Jag tackade honom för arbetet de gör för att få oss att känna oss trygga.

Han gav mig en kram och en klapp på kinden och önskade mig en glad påsk. Tårarna var inte långt borta kan jag säga.

Kärleken vinner alltid.
Det var mycket kärlek på Sergels torg idag, och det har säkerligen varit det hela veckan.
Människor stod och höll om varandra, någon grät och en främling kom fram för att ge tröst.

Det känns bra i hjärtat att jag var där idag och skänkte en tanke till alla drabbade.

Tillsammans är vi starka!

Kommentera