Blodbad hos tandläkaren

Hej.
Idag var jag hos tandhygienisten och tog bort en massa tandsten. Jävlar i min låda vad smärtsamt det var.. Hade mycket att ta bort.. Det tog en timme, trodde jag skulle dö en långsam död där ett tag.. Precis när jag kände att nu klarar jag inge mer så var hon klar. Skönt.
Dock vart det som ett jäkla blodbad. Jag hade blod i halva ansiktet för att det hade skvätt, samt hade hon blod på handskarna som kom i nyllet på mig.

Jag skulle kolla i spegeln så hon kunde visa hur jag ska borsta tänderna i fortsättningen, och då såg jag blodet i ansiktet.

Jag var inte alls beredd på det så jag skrek till och tappade spegeln. Obehagligt som fan.
Tanken var att vi skulle fixa en tand också som ska lagas, men det hanns inte med så det blir på måndag.

Hoppas på mindre blod då och mindre smärta.

Kommentera