Smink o skit😉

Jag har aldrig riktigt varit en ”tjejig tjej” som sminkar mig och gillat skönhet. Minns att några av mina vänner kallade mig fröken naturell förut..

När vi skulle ut på krogen var mina tjejkompisar tvugna att smknka mig för jag ansåg att jag inte kunde. Samt tyckte jag att smink va väll skit samma. Men de lät mig sällan gå osminkad på krogen😂

”Hur ska du få ragg då”?

De får ta mig som jag är tyckte jag .
Detta är flera år sedan och idag låter mina vänner mig göra som jag vill.😂

Fröken naturell var det ja😂
Men varför ska jag sminka mig när jag bara är hemma i mjukisbyxor och linne? Här ute på landet är det ingen som bryr sig.

Men nu ska ni få höra. De senaste veckorna har jag blivit intresserad av smink .. Jag är ingen hejjare på att sminka mig, men jag blir nöjd med resultatet. Det ska gärna vara så ljust dom möjligt. Kallas det ”nude”? Ni som kan vad heter det.

Ser fortfarande ut som fröken naturell😂
Det jag försöker komma fram till att jag äntligen börjar känna mig kvinnlig. Det är kul att leka med makeup även om jag tar det försiktigt och inte är ett proffs🤔

Övning ger färdighet.

3 reaktioner till “Smink o skit😉”

  1. Jag Ă€r inget proffs pĂ„ smink ja heller. Min sk. Naturella vardagliga look Ă€r bara lite foundation, eyeliner Ă„ mascara sen Ă€ ja klar typ 😄😉 Ă„ sen det dĂ€r du skrev om att dina tjej kompisar var tvungen Ă„ Sminka dig för att du annars förr ”inte fick nĂ„t ragg” alltsĂ„ WTF?? Visst man vill kanske va lite fin för utgĂ„ng Ă„ det bara för att.. MEN assĂ„ ja skulle vĂ€ll inte tro att det Ă€r sminket i fejset som gör att killar tycker man ser snyggast ut(oftast kanske men). Finns vĂ€ll killar som gillar tjejer efter personligheten mer Ă€n hur man sminkar sig og elle?!😄😉 hehe tyckte bara det lĂ€t sĂ„ lustigt lixom heh. Men ja alla killar gĂ„r kanske efter olika heh..

  2. Ja alltsĂ„ det dĂ€r med mina tjejkompisar.. vi bar bara 18Ă„r och ja.. man e vĂ€ll inte spec klok i den Ă„ldern😂. Ja jag tror som du, de gĂ„rkom efter personlighet.. dĂ€rför kĂ€nde jag att smink va onödigt😂

  3. Hehe ah ok.. Typ om ja inte ska ut nĂ„nstans dĂ„ kan det kvittar hur ja ser ut för dĂ„ Ă€re ingen som ser mig Ă€ndĂ„ hehe..😄😉😊 Men ska ha ut(utanför dörra) sĂ„ fixar jag mig i min vardagliga look.😉😊

Kommentera