Varför kommer alla tankar när man ska sova?

Natten till idag kan ha varit den värsta på ett bra tag. Kroppen var helt slut och ville sova. Men min hjärna tyckte det var lägligt att tänkaallt möjligt. Så jag kunde inte sova. Tror jag fick 3 timmars sömn. Det var inga vettiga tankar heller.. Allt ”Jag avskyr att mitt hår är slitet” Till ” Undra om man ska hs morötter till maten imorgon”

Idag är jag helt mosig i huvudet och vill helst bara sova. Om jag sover en sväng nu o inte kan sova i natt så är det inte hela världen.
Var nämligen på apoteket och hämtade ut sömn medecin i Idag. Den ska tydligen vara riktigt bra mot sömnlösa nätter. Dock är det benz i dem och kan va beroende framkallande. Så jag ska vara extra försiktig. Men det är inga problem.
Den heter Nitrazepam. Alla medeciner idag har så konstiga namn.

Vi får hoppas att de gör det den ska så jag får sova.

Kommentera