Tatuerings och Backyard Babies snack!

Jag har skrivit lite om detta förut i min gamla blogg men jag tänke ta upp det igen, fast detta inlägg har inte samma syfte som de andra.

För ett par år sen så åkte jag sverige runt med en massa vänner för att kolla på vårat favorit band Backyard Babies.. Vi älskade det, ibland såg vi dom 3 dagar på raken. Vi tröttnade aldrig.. Vi stod alltid längst fram och var riktiga fan-girls. Det var en underbar tid i mitt liv som jag sent kommer glömma.

Jag var och är fortfarande ett stort fan av deras musik. När fyllde 19 så tatuerade jag in en låt titel av detta band i min svank. Min absoluta favorit låt med Backyard Babies. Älskade den då och gör det fortfarande och jag ville ha den där för att jag upplevt så mycket när jag sett dem live.

Denna bild är tagen för säkert 10år sedan. Den enda bilden jag har som jag känner att jag vill visa upp så ni ser tatueringen i svanken. Slank var jag😉

Nu till min tanke och syftet med detta inlägg.

Jag vill göra en ryggtavla så småningom, det kommer ta ett bra jäkla tag att spara ihop till det. Men för att göra det jag vill ha så kommer förmodligen Heaven 2.9 gadden ryka.. Samt den mellan skulderbladen. Men den har ingen vidare betydelse ändå så det spelar ingen roll.

Mina minnen och upplevelser försvinner inte från min näthinna om jag tatuerar över den.
Varför skrämmer det mig då att göra det? Jag ser inte tatueringen ändå för den sitter i svanken.

På något vis så får jag extremt dåligt samvete över att jag vill göra en ryggtavla?
Varför får jag det?
Är jag knäpp?

Det är min kropp,min hud och mitt liv.

Jag är inte skyldig någon att ha den kvar.
Minns när jag visade den för bandmedlemmarna.. Jag fick frågan
”Varför just Heaven 2.9” ?

Att förklara varför var nästintill omöjligt.

Nästan lika omöjligt som det är för mig att förstå varför jag får ångest över att jag vill tatuera över den med en fet ryggtavla.

Har ni någon tatuering som betyder mycket som ni behöver eventuellt gadda över för att få något som betyder ännu mer?

Kommentera