Besvikelsen sköljer över mig!

Att ständigt hitta saker att vara besviken på sig själv över är inte lätt. Men det är min vardag.

För 3 månader sedan så köpte jag ett Bad kort så jag skulle kunna simma så jag får ordning på mina leder. Kortet går ut den 20e och jag har inte använt det en enda gång. Jag har tänkt tanken flera gånger men istället valt att promenera för att simma.

Att jag lagt nästan 600 spänn på något jag inte orkar göra är störande. Jag skulle verkligen vilja komma igång..

Jag tror dock att tar jag mig dit så kommer det kännas fantastiskt efteråt. Kanske kommer jag köpa mig ett nytt kort som kommer till användning?

Enda sättet att ta reda på det är ju faktiskt att testa.

Vågar inte säga att jag ska testa denna vecka.. För blir det inte av så sköljer besvikelsen över mig ännu en gång.

5 reaktioner till “Besvikelsen sköljer över mig!”

  1. Sådär vart det för mig för några år sen när ja skaffa t.ex årskort på gym å gick kanske en månad eller 2 å så kände ja att det inte va kul(föredrog att egentligen vilja ha sällskap men visste ingen som kunde bli med) så då slutade ja å dra till gymmet trotts ja betala lite över 100 kr för kortet lixom. Visst gymmet va bra men kändes trist å va dit själv så därför vart det inte att jag gick/stack dit längre..

Kommentera