En text som inte handlar om mig – Kär i kärleken❤

Jag skrev en text igår och jag vill FÖRTYDLIGA att denna text handlar INTE om mig. Jag fick inspiration av en vän när vi pratade kärlek, och ja jag har hennes tillåtelse att posta denna text inga namn nämns.

Hon har förlorat hoppet, hoppet om att finns äkta kärlek. Kärlek har funnits i hennes liv men det har inte varit äkta, det har varit våldsamt. Steget ur förhållandet var svårt men hon klarade det. Hon har varit rädd, nu är hon rädd för ensamheten ska bli till vardag och att hon aldrig kommer finna någon att dela livet med. Den ständiga kampen mellan att finna sig i ensamheten och hoppas på kärlek. Tron på sagor och lyckliga slut finns där. Sökandet finns inte, men söker man inte så finner man inte. Vad vill hon finna? Trygghet, passion,kärlek eller bara någon att ha i sitt liv. Utan passion,kärlek och trygghet?  Självklart vill hon ha allt det ”Alla andra” i hennes närhet har vilket är förhållande med trygghet, passion och kärlek. Men kan det vara så att hon är kär i kärleken? Hur ska hon veta när hon aldrig upplevt riktig kärlek?

En kommentar till “En text som inte handlar om mig – Kär i kärleken❤”

Kommentera