I två dagar fick jag vara lycklig.

Jag fick vara lycklig i två dagar, lycklig över att jag kunde sova normalt. Natten till idag var inte lika smidig som tidigare. Jag fick panik över att jag inte kunde somna för jag hade ju lyckats med det tidigare. Så jag fick kliva upp och ta en stesolid för att dämpa ångesten. Jag somnade till slut,men blev väckt någon timma senare för det var någon annan som inte kunde sova. Är det inte typiskt?

Det jobbigaste är stressen över att inte somna. Jag menar jag har ju inget viktigt att kliva upp till på morgonen då vi tagit paus från arbetsträningen.
Så varför blir jag stressad.. Sen blir jag otroligt provocerad över att personen brevid mig kan sova och inte jag.

Det är lite som i videon ovan ibland.

Men inatt får jag förhoppningsvis lite sömn.

Det vore så skönt❤

Kommentera