När känner jag mig vacker?

När man är helt nollställd i huvudet och inte har en aning om vad man ska blogga om så är blogglistor bra. Så vi kör på en tycker jag❤

1. Tre guilty pleasures? Bara 3? Omöjligt

2. När grät du senast och varför?  Igår kväll

3. När kan du vara dig själv till 100 %? När jag är med  min pojkvän samt min familj och närmsta vänner

4. Tre saker du avskyr? Fisk, Falskhet och dålig musik

5. Hur är/var du i skolan? Jag var ganska utstött faktiskt. Inte så intresserad av lektioner heller så jag antingen sov mig igenom dem eller skolkade. i gymnasiet vart det lite bättre men jag skolkade ännu mer där så det resulterade i att jag hoppade av och började jobba.

6. Vad blir du stressad av? Väldigt mycket. Men för att nämna något så är det att vara i stora affärer

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? Förhoppningsvis att jag är snäll, trevlig och smart. Men jag tror att de som inte känner mig uppfattar mig som en ledsen och ängslig person. Vilket jag är ibland precis som alla andra

8. Hur uppfattar du dig själv?
Stark.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Oj, det är mycket det😂

10. Tre otippade saker om dig själv?
Jag är perfektionist pedant och självkritisk

11. När känner du dig som vackrast?
När jag har snygga underkläder på mig , när jag är sminkad och när Micke talar om för mig att jag är vacker.

12. Något du funderar mycket över?
Varför världen är som den är.

5 reaktioner till “När känner jag mig vacker?”

  1. Haha då är vi två om att vara petiga å pedantisk då. 😄 jag ogillar om nån flyttat på en grej från ett ställe till ett annat när jag har saker som ska stå på en viss plats å jag brukar vilja va noga med vart jag jar mina saker ställa/lagda så jag vet vart jag har dom t.ex 😉😄👍

Kommentera