När det inte går som man tänkt sig.

Jag är fan sanslös..
Imorgon ska jag kliva upp tidigt vilket jag inte är speciellt van vid. Jag brukar sova till 10.00-10.30 om dagarna för jag har inget viktigt att kliva upp till. Men imorgon har jag det.. Igår ställde jag klockan på 7.30 för jag tänkte att om jag kliver upp tidigt dagen innan så kommer det att vara lite lättare på torsdag.

Klockan ringde 7.30 jag väljer att snooza.. Det var inte så att jag gjorde det en gång .. Jag gjorde der fram tills för 1 timme sen.

Så min plan gick ju åt pipsvängen.

Det viktiga är ju att jag inte gör samma misstag imorgon😂

Är ni morgontrötta mina vänner?

En kommentar till “När det inte går som man tänkt sig.”

  1. Det händer att jag ligger ligger å snoozar när ja ställer klockan att gå upp runt förmiddas tid å jag kan ligga å snooza om minst 3 eller kanske 4ggr😇😊 vilket slutar med att det hänt att ja gått upp efter 12 eller efter 13 tiden på eftermiddan ibland😳😊

Kommentera