Music that matters #1

När jag flyttade in hos Micke för ett x antal år sedan så var tanken att jahr bara skulle bo hos honom i en månad eller två. Jag hade det väldigt struligt under den tiden. Dejtade ett as till kille och vägrade inse det. Men det tog slut mellan oss och jag mellanlandade hos Micke tills jag klurat ut någon annan lösning för hos mamma ville jag inte bo.

När jag väl var inneboende hos Micke så var det någon som sa till mig
”Michaela han kommer bara bli kär i dig o h allt kommer bli kaos igen. Sen är inte du den bästa på förhållanden”

Jag skrattade bara och sa att nej det kommer inte hända.
Men Micke fick känslor för mig och jag var jävligt seg i starten. Men till slut tillät jag mig att känna, och jäklar vad kär jag var och är fortfarande. Jag blev givetvis kvar där och flyttade ingenstans utan honom

Det var även någon som sa att det inte skulle hålla länge mellan oss. Försökte att inte tänka på vad andra tyckte.
Sen kom den dagen då Micke var på jobbet och han skickade en låt till mig och texten gick rakt in i hjärtat.

No matter what med Papa Roach

Ni som hade synpunkter på vårat förhållande? 4-5 år tillsammans och jag har en ring på fingret.
Tji fick ni😉

10 reaktioner till “Music that matters #1”

  1. Vilken härlig historia! Det är lätt att dras med i vad andra tycker med i slutändan är det ju just ni två och era åsikter som är viktiga! Vilket power couple! ❤💪🏼

  2. Åh ja de e en fantastisk historia och jag älskar honom väldigt mkt. Jag kommer görs ett sådant här inlägg i veckan. Music that matters och en förklaring till varje låt jag lägger upp varför den betyder mycket. Kändes bra i själen att börja med detta inlägg. Tack så hemskt mycket för din kommentar😍😘

  3. Taskigt av folk å säga att det inte kommer å hålla mellan er men tur att du struntade i vad folk sa. Man ska inte lyssna på vad för taskigt andra tycker å tänker. Man ska ju få efter vad man själv känner gällande kärleken. Det är det som är STYRKA 😉👍

Kommentera