Att må dåligt över sina drömmar!

Jag börjar bli förvirrad.. Eller börjar bli? Jag är alltid förvirrad. Men jag hade en dröm här om natten och jag kan inte skaka av mig den. Den är inte läskig, men jag beter mig väldigt konstigt i drömmen.

Det hela börjar med att jag står mitt i ett nöjesfält och ser en god vän som jag går fram till, jag är på väg och ska ge min vän en puss på munnen vilket vi alltid gör när vi ses och har alltid gjort. Men nu drar min vän läpparna åt sidan på något vis. Jag pussar istället på kinden och bryr mig inte mer om det. Sen säger jag ”Fan du måste följa med och se mitt nya rumMin vän ser osäker ut men följer med. I mitt rum som då är på ett nöjesfält så har jag en kalender på väggen. Min vän tar ned den från väggen.. Jag blir skit sur och sliter den ifrån händerna honom. Jag får ännu en osäker blick, sen tittar vi på väggen där är en massa brev som min vän läser. Uppenbarligen är detta personliga brev och han blir osäker och säger att han måste gå. Påvägen ut så springer vi på min mamma som tar upp ett tarotkort och frågar om han är döende. Svaret blir ”Nej men jag har någon hemma som är det”
Sen får jag frågan om jag vill följa med honom hem. Han är fortfarande osäker och det verkar inte riktigt som han känner mig. Jag följde med honom, men vad som hände sen minns jag inte.

Its all a blurr….

Känslan av att känna att en av mina bästa vänner är osäker på om han känner mig eller inte och jag blir sur över att han kollar min kalender?

Jag fattar inte ett skit av den här drömmen .  Samt får den mig att må skit, trots att der ”bara” är en dröm.

Någon som är bra på det här med drömtydning?

Help a sister out please😂

11 reaktioner till “Att må dåligt över sina drömmar!”

  1. Dethär med drömmar är ofta kopplat till det undermedvetna. Skulle gissa på att det är någonting som oroar dig med eran relation, vare sig det är från din sida eller hans. Kanske hjälper om du pratar med vännen om detta och ser vad ni kommer fram till? Men det kan också inte betyda någonting alls, drömmar är lite flummiga på det viset. Drömmar också väldigt konstiga saker, oftast är det obehagliga drömmar men väldigt skumma och överdrivna. Kram på dig!

  2. Vad jag känner just nu är det ingenting som oroar över vår vänskaps relation. Jag har pratat med honom och han fattade ingenting heller. Han vart lika förvirrad som jag😂Vill även poängtera att detta är en av mina bästa vänner och vi har båda förhållanden osv. Kanske drömmen inte betyder ett skit egentligen som du säger.

  3. Ibland kan man verkligen ha konstiga å jobba drömmar men även bra drömmar oxå. Ibland känns det som vissa drömmar är på riktigt trotts att det inte ens hänt eller kanske kommer hända. Så i de flesta drömmar blir man en aning förvirrad.😕

  4. Wow, du måste ha en del datum och viktiga personliga tankar i skallen som inte riktigt vet vart de ska ta vägen 😅 Och att kämpa med ångest och överlevnad brukar kunna leda till en rad riktigt weeeirda drömmar😂

Kommentera