KĂ€nner mig som en million dollar baby😉

När jag vaknade imorse mådde jag verkligen skit. Ångesten var extrem och jag ville helst bara dra täcket över huvudet igen.

Men jag såg att det var vackert väder så jag tvingade mig upp ur sängen. Gick ut och satte mig i solen och lyssnade på musik. Klockan var kanske 11när jag bestämde mig för att ställa mig och steka pannkakor till  hela gänget. Under den tiden försvann min ångest. Så jag rekommenderar verkligen att FÖRSÖKA hålla sig sysselsatt, då kanske ångesten försvinner även för er?

Tiden rusade iväg och det var dags att göra mig i ordning för en bio kväll☺

Kändes skönt att ta på sig lite snygga kläder och på med smink. Någon slags befrielse. Känner mig som a million dollar baby☺

Filmen vi såg tänkte jag göra ett enskilt inlägg om senare.

5 reaktioner till “KĂ€nner mig som en million dollar baby😉”

Kommentera