Ångest!

Denna kväll gråter jag, tårarna rinner och jag har en kraftig ångest. Ont i bröstkorgen och känner mig oduglig.

Varför existerar ångest? Varför försöker du bryta ner mig? Varför ger du dig inte? I flera år har jag kämpat emot och gömt mig bakom ett leende och grävt ner mina känslor. Ikväll klarade jag inte det, du kom som en tsunami.

När jag snart somnar in för natten så försvinner du för en stund..

Besöker du mig imorgon igen så ska jag kämpa ännu hårdare för att vinna över dig.

Bara för att jag inte lyckades ikväll betyder det inte att morgondagen blir din förlust.

Jag kommer vakna starkare än någonsin och jag ska ingenstans, jag kommer fortsätta kämpa och jag blir starkare för varje steg jag tar. Den enda som ska någonstans det är du ångest helvette, och det är bort från mig.

Ju mer du försöker knäcka mig ju mer motiverad är jag att bli av med dig för gott.

11 reaktioner till “Ångest!”

Kommentera