You name it and i write about it❤

Jag har en liten fråga till er.

Jag skriver en del om min psykiska ohälsa och en hel del annat.

Ibland får jag lik dom de flesta bloggare hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva om.

Så jag undrar vad ni vill läsa om?

Psykisk ohälsa
Min vardag
Minnen
Tips på olika saker

Eller kanske något helt annat?

You name it and i write about it😉

9 reaktioner till “You name it and i write about it❤”

  1. Jag tänkte skriva om hur jag hanterar min ångest och klarar mig igenom det, publicerar på onsdag! Kanske du också vill göra det kan vi länka varandra och visa två olika eller lika sidor av det! 😅

  2. Haha ja! Lite skönt att göra något så tungt till delat och roligt ämne 😃 jag brukar publicera runt 10:00 på onsdagar. Skriver klart imorgon, redigerar det sista onsdag morgon (har en dotter som vaknar 06 hehe) . När brukar du lägga upp? Jag är flexibel 😊

  3. Tjollahopp! Sitter och jobbar på texten nu 😊 Tänkte avsluta så här typ ”vDetta är MIN erfarenhet, min sida av myntet och min story. Det kan vara otroligt olika för alla, för att direkt ge bevis på detta så tycker jag du ska kila in till Whimsical och läsa hennes sida av myntet.

  4. Tycker jag låter fina fisken. Jag avslutar minbtext med Jag vet en person till som har olika tips på hur hon hanterar sin ångest. Vi har kanske helt olika knep eller kanske samma. Enda sättet ni kan få reda på det är att kika in hennes blogg💙

Kommentera