Att förlåta sig själv!

Hej.
Inlägget jag skrev om mobbning har påverkat mig mer än vad jag trodde det skulle göra. Alla handlingar och ord spelas upp om och om igen i mitt huvud. Men jag tror att det är helt normalt. Att ta upp någonting som har legat i bakhuvudet i flera år, något jag låtsas som att det är preskriberat. Jag tog endast upp det för att jag vet hur jäkligt det kan vara, och jag hoppas att inlägget når ut till många på olika vis. Att det kanske förhindrar mobbning på något håll?

Även om jag kunde förlåta så kan jag inte glömma. Jag tänker göra det bästa jag kan att inte tänka på det.

Nu kommer den meningen jag inte bör säga, men jag gör det ändå. Vi var barn. Osäkra barn barn som inte inser vad som är rätt och fel.

Jag blev inte förlåten av en av de jag gav ett helvette.. Förståeligt.

Men det är dags att jag förlåter mig själv och går vidare.

Detta ska inte påverka mig , speciellt inte om jag förlåter mig själv.

4 reaktioner till “Att förlåta sig själv!”

  1. Mobbing ä aldrig kul. Jag har själv funderat på att ta upp om det här med mobbing MEN då hade ja tänkt å ta upp det framöver i en video för det blir lättare än å skriva ”1000 meningar å ord” i bloggen om det. Funderar på att göra det som en slags ”story time – mobbing” typ

  2. Ja men det tycker jag att du ska göra. Alltid lättare att prata om ön att skrivs för det är så mycket. Eftersom jag inte håller på med Youtube så valde jag att skriva istället☺

  3. Ja ok ja jo klart. Jag får se när ja gör en sån video framöver å pratar om mobbing. Har lite andra videos framöver att lägga upp oxå så eller ah som ja ska filma å så.😊

Kommentera