Music that matters#2

Nu är det torsdag och det är dags för ”Music that matters#2” Innan jag börjar berätta om händelsen till dagens låt så vill jag att ni ska veta att jag inte kommer nämna namn, och det är okej för personerna i fråga att jag postar detta. Vill även poängtera att detta är ingenting påhittat utan det har hänt på riktigt. Ingenting jag skriver i bloggen är påhittat såvida jag inte skriver att det är det. Så nu vet ni det.

Jag har en kompis som har haft det halv körigt i livet och han valde fel väg många gånger, vilket resulterade i att han åkte in och ut på behandlingshem. När han kommit ut så brukade vi alltid sätta oss vid ett hak som vi alltid satt på och fikade ,snackade skit och lyssnade på musik. De spelade alltid musik i våran smak där. Den här gången hade han inte berättat för sin familj om att han kommit ut från behandlingshemmet för han ville hinna umgås med vänner innan. När vi sitter där i solen på uteserveringen och har det trevligt så ser jag en tjej som stannar upp och tittar på oss. Jag ser att hennes ansiktsuttryck ändras, hennes läpp börjar skaka. Hon tittar på min kompis och säger ”Bror är du hemma eller ser jag i syne” Min kompis reser sig snabbt som sttan och går och kramar om henne och hon gråter okontrollerat. En av mina vänner berättar att det är vår väns lillasyster och stt de inte sett varandra på 1 år. 

I bakrunden inne från cafet spelades White lion – When the children cry.
Jag trodde hela grejen var ett skämt, där står en tjej och är så lycklig och förstörd samtidigt som denna låt spelas i bakrunden. Det var som på film.


Det var mycket tårar den dagen, även från min sida. Det hela var så starkt och känslosamt.


Ingen av oss kan lyssna på denna låt idag utan att tänka på händelsen trots att det var ca 12 år sedan.

Vissa händelser bär man med sig resten av livet.❤

4 reaktioner till “Music that matters#2”

  1. Men åååh DEN låten ”When The children cry” den ä VÄLDIGT BRA men sorglig på nå vis😔 den låten spelades upp på min kusins(en kille) begravning😢😔 i kyrkan för ett antal år sen då antingen när ja skulle börja gymnasiet eller när ja gick i gymnasiet. Så de gånger jag hört den låten eller så. Så kommer tankarna tillbaka till den tiden.

Kommentera