Lyckorus när man har saker att se fram emot❤

Det har faktiskt varit en kanon dag idag. Jag har mått helt fantastiskt, ja om man bortser ifrån imorse. Det släppte rätt snabbt när en vän drog med mig för lite små shopping och en fika. Världens godaste baguette för övrigt😉

Sådant gör mycket faktiskt. Inte alltid jag uppskattar att folk drar i mig, men idag var det nog det bästa som kunde hänt. Har haft någon form av lyckorus under dagen. När jag kom hem så lade jag mig i soffan en sväng, ja soffan som är utomhus givetvis😉 Snackade lite skit med min vän innan vi gick åt varsitt håll

Det är mycket roligt som händer de kommande veckorna.. För att nämna lite så är det

❤ Ska träffa min vän Elin som jag inte sett på länge.

❤ På fredag släpper mina cruzboyz(Santa cruz) sin nya singel ”River Phoenix”

❤ Den 31a maj ska jag sätta mig under nålen igen och få en snygg tatuering. Eller få? Jag har betalat för den😉

❤ Vi ska gå och se Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge . Måste bara ta mig igenom de tidigare filmerna innan för jag minns inte ett skit av dem😂

Har ni något kul att se fram emot? Har eran dag varit bra?

12 reaktioner till “Lyckorus när man har saker att se fram emot❤”

  1. Jag å killen min ska oxå se den senaste carribean filmen 😉😊👍 å så ska jag framöver göra liten resa i juni den 4:e å 1 juni fyller jag år 😄🎉🎂🍹 å så blir det väll lite annat under juli månad att åka till Liseberg 😉😃

Kommentera