Får man säga så?

Idag känner jag mig riktigt fin, får man säga så? Jag tycker att det är en självklarhet. Att en säga en sådan sak om sig själv kan sticka i folks ögon, och jag tycker det är synd.

Jag börjar sakta men säkert känna mig kroppspositiv. Jag har.inte den kroppen jag hade när jag va 20-25.. Men det är såhär jag ser ut och jag börjar acceptera mina kurvor mer och mer. Det är rätt vackert

Skorna köpte jag på loppis förra året för 10 spänn, rena rama kapet. Invigde dem idag och dem är faktiskt sköna☺

Smyckena är från Ur&Penn.

Jag hsr skrivit tidigare att jag fått ett inteesse för smink. Det så himla roligt att testa sig fram för att se vad man passar i och inte. Jag börjar hitta min stil samtidigt som jag lär mig hur jag ska applicera allt. Känns väldigt roligt.

Vad är eran favorit accessoar?
Har ni någon smink produkt som ni tycker extra mycket om?

Lite tips skadar aldrig så lämna gärna en kommentar om era favoriter❤

10 reaktioner till “Får man säga så?”

Kommentera