Myndigheter som gör allt för att det ska klaffa!

Nu börjar det faktiskt hända lite grejer.. Jag syftar på möten som jag väntat på.

Den 12e har jag möte med min läkare på psykiatrin. Vanligt uppföljnings möte☺

Den 14e är det möte med Arbetsförmedlingen,Försäkringskassan,
min läkare samt min sköterska på psykiatrin. För att diskutera hur vi ska gå vidare med allt. Ska jag ha någon form sv aktivitet etc?☺

Den 15e är det möte med Försäkringskassan och försäkringskassan😂 Jag ska med min nuvarande handläggare få träffa en ny handläggare som kommer ta över mitt ärende den månaden jag fyller 30, vilket är i Augusti.

Jag fick veta detta igår morse då min handläggare på FK ringde. Han berättade att de har suttit och slitit sig i håret för att få i hop dessa möten då alla kan. Det hade inte varit en lätt match tydligen då alla snart går på semester.

Men jag är evigt tacksam att dessa möten blir av redan nästa månad. Jag har väntat ett tag. Sen att de lyckas pussla ihop det för min skull så det inte ska bli problem i sommar.

Ibland kan jag faktiskt bli förvånad över hur engagerade de faktiskt är, har haft handläggare som inte alls varit lika engagerade.

Tänk vad livet kan kännas skönt ibland. Nu slipper jag stressa över detta☺

9 reaktioner till “Myndigheter som gör allt för att det ska klaffa!”

  1. Var glad att du iallafall fortfarande är inskriven å får gå på möte på F-kassan å arb.förmedlingen. jah å inte inskriven ALLS där längre 😕😮 trotts ja får pengar från F-kassan. Så jag får ingen hjälp alls längre från dom med med försöka vilja hitta jobb. Tydligen är jag ”ett svårt fall(case)” 😕😯😑 hmh.

  2. Jag är sjukt glad.. Det är just det jag menar. För jag vet att vissa personer inte blir prioriterade. Hemskt tråkigt att du är en av dem som inte får hjälp. Hur länge har du varit sjukskriven?❤

  3. Hum.. minns inte faktiskt. Det konstiga är att jag är inte sjuk SÅ men ändå(kan ta delvis messenger nån dag) får ja en sk. Förtidspensions peng/sjukpenning eller varä heter,.. på kontot tills ja blir 75år typ.

Kommentera