Music that matters#3

Jag minns det som igår, du gick upp på scenen för att sjunga karaoke. Du hade ett leende på läpparna, du tittade på mig och blinkade med ena ögat. ”Den här låten vill jag tillägna en av mina närmsta vänner. Där sitter hon. Ha ögonen på henne under låten, hon förtjänar alla ögon på sig” Så hör jag vilken låt du ska sjunga. ”If I could turn back time” av cher. Jag började skaka och gråta av lycka.

Personen jag pratar om är en vän som gick bort alldeles för tidigt. Hon visste att jag älskar den här låten. Nu när jag lyssnar på den så tänker jag alltid tillbaks på den dagen då hon sjöng den för mig. Ni förstår Malin kunde verkligen sjunga. Otroligt stark och vacker röst. Det var inte ofta hon valde att leva ut i sången och dansa och göra en show av det hela. Men denna kväll gjorde hon det. Jag får tårar i ögonen när jag tänker tillbaks på det. Den här låten är inte längre If i could turn back time mer Cher.. Utan det är if i could turn back time med Malin. Cher skulle va lika stolt och imponerad som oss som var där och fick uppleva det. Tänk om jag hade filmat det hela? Det gör ingenting att jag inte gjorde det. Minnet sitter på min näthinna❤

En kommentar till “Music that matters#3”

Kommentera